[cws-row cols=1][col span=12][cws-widget type=text title=””]

Bioxi® Gıda Alanları

Kullanım Alanları: İşletmede kullanılan gıda sularının dezenfeksiyonunda; Hastalık kaynağı Biyo-film’i yok etme ve önleme amaçlı; Meyve ve sebzelerin yıkanmasında; Kesme ve doğrama tezgahlarında; Doğranmış meyve ve sebzede enzimatik çürüme önlenmesinde, Raf ömrü süresinin uzatılmasında (yumuşak çürüme-kararma); Kırmızı –Beyaz Et, Deniz ürünleri Balık Eti, Yumurta, Çiğköfte, Un mamulleri vb. hazırlanan ve pakete giren gıdaların hijyeninde; Pirinç, mercimek, fasulye, nohut, vb- bakliyat ürünlerinin ve Her türlü gıda paketleme ve konserve ürünlerinin hazırlanmasında, yıkanması-dezenfeksiyonunda; Meyve Suyu, Meşrubat ve Alkollü İçecek Üretim ve İşleme Tesislerinde; Süt ve süt ürünleri, Peynir Üretim ve İşleme tesislerinde; Soğuk odaların ve Ortam havası sisleme-fogging dezenfeksiyonunda; PET, Polikarbonat, Cam Şişe ve Damacana ambalajların dezenfeksiyonunda kullanılan suların sterilizasyonunda; Buz üretim makinelerinde; İçme sularının özellikle damacana gibi durağan suların dezenfeksiyonunda, su kaynaklı oluşabilecek hastalıkların önlenmesinde ve aynı zamanda su sebillerin dezenfeksiyonunda vb. gibi pek çok üretim tesislerine kullanılır. Gıda üretiminde kullanılan Tarım ve Diğer zararlı koruyucu ilaç kalıntılarını yok eder, ayıca gıda işlenmesi esnasında oluşabilecek zararlı patojenleri etkisiz hale getirerek gıda kaybını önler, genel sterilizasyon sağlar.

Kullanım Şekli: Sterilize edilecek Gıda ve gıda Yüzeylerindeki organik madde miktarına bağlı olarak Kullanım Oranları: 1/5 – 1/20 – 1/30 – 1/40– 1/1000 oranlarında su ile seyreltilerek kullanılır. Gıdanın Türüne göre; Daldırma yöntemi, Püskürtme ve Sisleme yöntemi, Yıkama Yöntemi ve Gıda Suyuna Ekleme Yöntemlerinden biri veya birlikte kullanılarak uygulanır. Her türlü açık ve paket gıda ürünlerinde kullanıma uygundur. Böylece gıda ürünlerinin Sterilizasyonu sağlanarak, gıdaların güvenle tüketilmesini sağlanır.

[/cws-widget][/col][/cws-row]

dezenfektanci.com | Online Satış